Paarden

Bij paardenkliniek Nijkerk-Wellensiek werken vijf erkende paardendierenartsen en vier assistentes die zich toegelegd hebben op paarden. We beschikken over alle benodigde faciliteiten om uw paard uitgebreid te onderzoeken op het gebied van kreupelheden, gynaecologie en tandheelkunde. U kunt ook bij ons terecht voor klinische - en röntgenologische keuringen en medische begeleiding van sportpaarden.

Spoed
Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U wordt altijd geholpen door een erkende paardendierenarts.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan huis, pensionstal of op onze eigen paardenkliniek zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 033 – 246 03 05.

Telefonisch spreekuur
Wilt u overleg met een paardendierenarts? Onze paardendierenartsen houden telefonisch spreekuur op werkdagen van 8:00 - 9:00 uur.

Onze paardenkliniek is op het terrein van
Manege Groenendaal, Zevenhuizerstraat 154 in Bunschoten.

Wij staan graag voor u klaar om de beste zorg te verlenen aan uw paard(en)!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er vragen zijn na de recente ontwikkelingen en maatregelen omtrent het corona virus.
In onze praktijk willen we de zorg voor uw huisdier blijven leveren zoals u van ons gewend bent

Klik hier voor meer informatie.

paard.jpg

Op (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.

Deze algemene voorwaarden kunt u inzien via deze link.

Wij hebben een EHBO koffer paard!

 

CDdochorse-logo.gif